2016. dec 13.

Elindult az idei gyűjtés, máris rekordokat döntünk!

írta: Blogin
Elindult az idei gyűjtés, máris rekordokat döntünk!

Tegnap este elindult a 2016-os gyűjtés is, a segélyszervezetekkel egyeztetve pedig idén már nem mentőfóliára gyűjtünk, mivel van hasznosabb eszköz, amely megvétele nagyobb gondot jelent. Vaskályhákról van szó, melyek Magyarországon családok tízezreinek jelenti a meleg karácsonyt, viszont egy tönkrement vagy életveszélyessé vált kályha pótlása pénzügyileg lehetetlen rengeteg családnál.

Úgy döntöttünk: idén megpróbálunk 500 családhoz új kályhát eljuttatni!

A Katolikus Karitász saját költségén megvásárolt 300 darabot, ami miatt a magyar gyártótól rendkívül kedvező árat tudott kiharcolni, ehhez csatlakozva mi is olcsón jutunk a jó minőségű darabokhoz. A kályhák darabját 42 ezer forintért kapjuk, a tulajdonságaik alapján messze áron alul:img_6600k.jpg

Teljesítmény: 4 kW kályha
Főzőlap mérete: 30x25
Hátsó füstcső kimenet: 120 mm
Tűztér méret: 26x20x38 cm
Külső méret: 30x25x70 cm
Súly: 41 kg
A kályha előnyei: kis méretű, samottozott, magyar termék, vas főzőlappal, 2 db füstcsővel, 2 db könyökcsővel rendelkezik a gondmentes bekötés és gyors használatba vétel miatt.

A képen egy valódi példány van. Ezeket már kipróbálták, jól működnek, könnyű őket biztonságosan bekötni és használni is. A Karitász vállalta, hogy a megvásárolt kályhákat saját infrastruktúrájával eljuttatja a rászorulóknak, és gondoskodik a biztonságos beszerelésről.

A tegnap este indult gyűjtés ma reggel 10-ig már megközelítette a 300 ezer forintot, ami 7 kályhát jelent.

Arra kérünk mindenkit, ossza meg a mentseletetkaracsonyra.hu linket, hogy 2016-ban 500 családnak segíthessünk!

Szólj hozzá