2015. dec 22.

Minden rekordot megdöntünk idén :)

írta: Blogin
Minden rekordot megdöntünk idén :)

Rendkívül jól alakul a gyűjtés, mikor ezeket a sorokat írom, már 2920 fóliát gyűjtöttünk össze. Ez nemcsak több a tavalyi 1661-nél, de jóval kevesebben is dobták össze! Tavaly sokat foglalkoztunk sajtómegjelenések szervezésével, amivel végül is 17 ezer emberhez jutottunk el, de csak a látogatók 2%-a vásárolt. Idén a támogatóink facebookos megosztásaiban bíztunk, így csak 4000 látogatónk volt, de 6%-uk adományozott is!

Idén támogatói rekordunk is van: az Argint International Kft. nem kevesebb, mint 1000 embert óv meg, ennyi mentőfóliával szálltak be. Már a gyűjtés első napja is méltó volt a tavalyihoz, de végül a közel kétszeres eredmény sem kizárt.

Ez azért különleges, mert a MagNet Bank is évről évre oszt fóliákat, és ők idén is 3000 db-ot ajánlottak föl a nélkülözőknek. Mi elérjük ezt a számot a közösség erejével :) Ezúton is köszönjük a MagNet faktoring üzletágának, hogy segítettek abban, hogy mi is olcsóbban jussunk hozzá a fóliákhoz.

Mi történik a következő napokban?

A gyűjtés december 26-ig tart. Nagyon jó lenne még a végéig elérni a 3000 fóliát, mert a gyártó kedvezményt ígért ennél a darabszámnál, így ugyanannyi összegért még többet tudnánk rendelni.

Aki decemberben adakozott, az dec. 31-én kapja meg az e-számlát. Az enyhe tél miatt nem részletekben rendeltünk, mint tavaly, így jogosultak vagyunk a kedvezményre, ha elérjük. Január elején lesz a szállítás, a kiosztásban már megállapodtunk két civil szervezettel, a Katolikus Karitásszal, a Menhely Alapítvánnyal és az Oltalom Egyesülettel, de várjuk még a jelentkezőket az alapítványok, jótékonysági szervezetek részéről.

41503103_m.jpg

A blogon publikáljuk majd a tavalyihoz hasonlóan az elszámoló táblát, nyilvános lesz a szervezetek nyilatkozata az átvételről, és természetesen a számlákat is kitesszük, amelyek a vásárlást tényét igazolják.

Köszönjük mindenkinek a megosztásokat, szinte hihetetlen, hogy idén már közel 1 000 000 forint értékben gyűjtöttünk 2920 fóliát.

Húzzuk meg az utolsó 4 napot, hogy meglegyen a kerek 3000 darab!

Szólj hozzá